Exit

Ben je helemaal enthousiast over je vak  Engels en vind je het leuk om lesmateriaal te maken voor je leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken
Enthousiaste auteurs (m/v)
voor onze methode Library, Engels.

Kennis van en ervaring in het voortgezet onderwijs – op het vmbo of in de onderbouw van havo/vwo – is daarvoor noodzakelijk. Je hebt ervaring in het lesgeven en kunt een goede inschatting maken van het niveau van de leerlingen. Je weet welke stof in de verschillende jaren aan bod komt.

Algemene informatie over het auteurschap
Hoeveel tijd kost het?
Om een goede bijdrage aan Library te kunnen leveren moet je gemiddeld 4 tot 6 uur per week aan de methode kunnen besteden. Schrijven is een creatief proces, waar een redelijke mate van continuïteit voor vereist is.

Hoe wordt er gewerkt?
Als auteur werk je veel zelfstandig op basis van afspraken die met het auteursteam worden gemaakt. Samen met de projectleider houd je de voortgang van het schrijfproces in de gaten. Tweemaandelijks is er een auteursvergadering. Daarnaast wordt er via de e-mail en telefonisch contact onderhouden.

Wat zijn de verdiensten?
Uitgeverij Eisma Edumedia werkt op royaltybasis. Dat betekent dat je een bepaald afgesproken percentage ontvangt over elk verkocht boek. Een boek blijft meerdere jaren in roulatie. Dat betekent dat de verdiensten ook over meerdere jaren zijn gespreid. Je ontvangt voorschotten op je royalty zodat je ook tijdens het schrijven al inkomsten hebt. Je werkt met meerdere mensen aan de methode. De royalty wordt op basis van ieders bijdrage verdeeld. Je ontvangt vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding wanneer je deelneemt aan een vergadering.

Heb je interesse gekregen in schrijven voor Library?
Ben jij de auteur voor Library die wij zoeken? Dan ontmoeten wij je graag! Stuur je sollicitatiebrief met cv aan Eisma Edumedia bv, ter attentie van mevrouw Michèle-Anne Droste: [email protected]. Heb je nog vragen over, dan kun je haar ook mailen of bellen naar 088 – 29 44 882.

Close
Go top