Exit

In maart 2017 is onze vernieuwde website www.loopbaanenburgerschap.nl online gegaan. Op deze website kunnen docenten en leerlingen die werken met de methode ROUTE Loopbaan, Burgerschap en Levensbeschouwing de aanvullende opdrachten en toetsen downloaden die horen bij de lesmethode. Deze vernieuwing is ontstaan na overleg met diverse gebruikers en onze auteurs.

Op de nieuwe website valt meteen de nieuwe heldere vormgeving op. Daarnaast hebben we toegewerkt naar een duidelijke navigatie naar de verschillende modules en downloads (online opdrachten, antwoordmodellen, handleidingen, toetsen). Alle bestaande gebruikers kunnen hun bestaande accounts blijven gebruiken.

Op de nieuwe website staat ook een Toetsenmaker . Met deze handige tool kunt u zelf uit alle beschikbare toetsvragen en antwoorden uw eigen toets voor Burgerschap samenstellen. U maakt eerst de keuze voor een domein, hoofdstuk (of thema) en eventueel nog paragraaf, vervolgens kunt zelf kiezen welke vragen u wilt opnemen in de toets. U bepaalt op deze manier zelf de inhoud en lengte van uw toets. Vervolgens kunt u deze exporteren naar Word (met of zonder antwoorden) en opslaan op uw eigen computer.

Met de vernieuwde website www.loopbaanenburgerschap.nl als onderdeel van de methode ROUTE Loopbaan, Burgerschap en Levensbeschouwing bieden we docenten en hun leerlingen een goede basis voor het verplichte onderdeel Loopbaan en Burgerschap in het mbo.

Close
Go top