Exit

Het is mogelijk om volledig online te werken met Pallas, Minerva, Palladion en Fortuna.

Met de online versies is het mogelijk om te leren en werken binnen één online omgeving. Binnen deze omgeving worden de teksten, cultuurhistorische informatie, grammatica uitleg (bij Minerva en de herziene editie van Pallas met filmpjes), oefeningen, opdrachten en afbeeldingen aangeboden. De online omgeving van Pallas, Minerva, Palladion en Fortuna wordt op basis van inbreng van onze klanten (leerlingen én docenten) regelmatig geactualiseerd.

minerva online pallas online ipad drillster

Waarom digitaal werken?

Uit reacties van onze gebruikers blijkt dat digitaal werken met de online lesmethodes leerlingen motiveert: ze werken zelfstandig en kijken online hun werk na, ze kunnen werken in interactieve oefenprogramma’s en hebben de mogelijkheid om online woordjes te leren. Daarnaast is er voor de leerlingen een online vertaalgereedschap. De docent kan online de voortgang en scores bijhouden. Tevens heeft hij binnen de online omgeving de mogelijkheid tot het toevoegen van eigen lesmateriaal. Zoals: online video, afbeeldingen, teksten, opdrachten mét nakijkmogelijkheid voor leerlingen. Dit alles binnen de structuur en lay-out van de bestaande lessen. De online versies van Pallas, Minerva, Palladion en Fortuna functioneren op de computer, laptop én tablet (Apple en Android).  De online versies werken in alle gangbare ELO’s zoals magister.me, its learning, Somtoday en Peppels en via de methodewebsite.

Neem een kijkje in de online omgeving:

Boeken, digitaal of een mix. U bepaalt!

U kunt Pallas, Minerva, Palladion en Fortuna volledig digitaal zelf inzetten, maar een combinatie met de boeken is ook heel goed mogelijk. Speciaal hiervoor hebben we Combipakketten in ons assortiment. Hiermee bepaalt zelf uw ideale mix tussen gedrukt en digitaal. Een Combipakket bevat het vertrouwde werkboek/oefenboek samen met een jaarlicentie voor de online variant. De Combipakketten zijn te koop bij de delen 1 en 2 van Pallas, Minerva en Fortuna.

Handige bijbehorende documenten:
Korte gebruikershandleiding leerlingomgeving Klassiek inclusief enkele pagina’s met handige instellingen voor de iPad.
(stuur ons een e-mail voor de gebruikershandleiding van de docentenomgeving 2020-2021)

Digibordaccount

Heeft uw school de online variant niet op de boekenlijst staan, maar wilt u als docent wel graag gebruik maken van de voordelen en het lesmateriaal kunnen beamen op een digibord, dan kunt u het Digibord Account aanschaffen.

Advies en ondersteuning

Heeft u vragen of opmerkingen over de online versies van Pallas, Minerva, Palladion of Fortuna, wilt u een demo-code aanvragen, of wilt u een presentatie op locatie? Onze educatief adviseur zit graag met u om tafel om met u mee te denken.

Close
Go top