Exit

Route 2F is een modulaire lesmethode (uit 2011 – gebaseerd op de 1e editie van Station) waarmee de deelnemer Nederlands op niveau 2F leert. Route 2F biedt de mogelijkheid om met leermiddelen op maat uw eigen lesprogramma te arrangeren, dat past bij de eisen en wensen van uw school. Bepaal zelf de verhouding tussen gedrukt en/ of digitaal.

Kenmerken van de methode

  • Route 2F kent een modulaire opzet.
  • De vakvaardigheden die door de Commissie Meijerink belangrijk worden beschouwd staan centraal: Spelling & Grammatica, Leesvaardigheid, Schrijfvaardigheid, Woordenschat en Mondelinge taalvaardigheid. In elke module wordt een vakvaardigheid behandeld.
  • Spelling & Grammatica, Leesvaardigheid en Schrijfvaardigheid kennen 4 modules, Woordenschat kent 3 modules en Mondelinge taalvaardigheid kent 2 modules.
  • De leerstof en bijbehorende opdrachten worden in aansprekende contexten aangeboden.
  • Theorie en opdrachten staan overzichtelijk bij elkaar.
  • Elke module kent herhaling en verdieping, zodat de docent kan differentiëren in de les.

Docentenmateriaal

Voor de docenten is uitgebreid docentenmateriaal beschikbaar. U kunt bij ons een docentencode aanschaffen, waarmee u toegang krijgt tot een afgeschermd deel van onze site. Hier heeft u toegang tot het antwoordmateriaal, toetsen per module met bijbehorende correctiemodellen en verantwoording van niveau 2F in de modules. Met deze code heeft u tevens toegang tot het audio- en videomateriaal bij de methode.

Advies en ondersteuning

Onze educatief adviseurs zitten graag met u om tafel om met u mee te denken over het gebruik van een methode Nederlands. Daarnaast laten zij u graag de mogelijkheden van Route 2F zien. Dit kan in een vrijblijvend informeel gesprek, maar een uitgebreide presentatie of introductieworkshop behoort ook tot de mogelijkheden.

Jaarfolder en bestelkaart

Download hier de jaarfolder en bestelkaart van Route 2F:
Jaarfolder Route 2F
Prijslijst Route 2F 2021

Close
Go top