Exit

In het hedendaagse onderwijs zijn Sociale Vaardigheden en Studievaardigheden zeer belangrijk. De methode Aardig Vaardig richt zich specifiek op de verschillende leerlingengroepen en –niveaus en er wordt ingespeeld op verschillen tussen leerlingen

Kenmerken van de methode

  • Studievaardigheden, samenwerkingsvaardigheden, persoonlijkheidsontwikkeling en keuzebegeleiding
  • Differentiatie, praktisch gerichte leerling/ theoretische leerling
  • Aandacht voor verschillen in intelligentievorm en –niveau
  • Aandacht voor verschillen tussen mentoren en docenten
  • Praktische vaardighedenoverzichten
  • Uitgebreide mentorkit met extra materiaal en ondersteuning

Aardig Vaardig Digitaal

Vanaf 2014 kunnen scholen ook kiezen voor Aardig Vaardig in Schooltas. Aardig Vaardig is hiermee de eerste methode voor studie en sociale vaardigheden in Schooltas.

Schooltas is een applicatie die het mogelijk maakt om de vertrouwde les- en werkboeken aan te bieden via iPad, laptop of pc. Als toevoeging biedt Schooltas de mogelijkheid om bij het lesmateriaal aantekeningen te maken, antwoorden in te vullen of informatie uit te wisselen in de vorm van links, audio en video.

Probeer Aardig Vaardig in Schooltas nu alvast zelf en voeg de volgende bundelcode toe aan uw bundels in Schooltas: Proefpakketaardigvaardig.

Docentenmateriaal

Voor de docenten is uitgebreid docentenmateriaal beschikbaar. U kunt bij diverse docentenhandleidingen met voorbeeldantwoorden en handreikingen hoe vaardigheden in te zetten bestellen.

Lesmateriaal beoordelen?

Wilt u lesmateriaal beoordelen, vraag dan een gratis beoordelingspakket aan.

Advies en ondersteuning

Onze educatief adviseurs zitten graag met u om tafel om met u mee te denken over het gebruik van een methode voor vaardighedenonderwijs. Daarnaast laten zij u graag de mogelijkheden van Aardig Vaardig zien. Dit kan in een vrijblijvend informeel gesprek, maar een uitgebreide presentatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Close
Go top