Exit

Momenteel is afstandsonderwijs aan de orde van de dag. Met de meeste methodes van Eisma is het mogelijk om volledig online te werken. In dit artikel zetten we voor u de belangrijkste zaken op een rij:

Algemeen:
De methodes Pallas,  Minerva, Station en Library zijn allemaal volledig online beschikbaar. Bij de examenbundels Grieks en Latijn is veel extra online materiaal (náást de gedrukte boeken) voorhanden.  Alle aanvullende opdrachten van Route Loopbaan en Burgerschap staan ook online.

Station en Library:
Voor Station (Nederlands) en Library (Engels) geldt dat wanneer u het gedrukte boekje bestelt, u automatisch de digitale versie er gratis bij krijgt. Veelal staat dit al voor de leerlingen klaar in de ELO van school.

Grieks en Latijn:
In de online versie van Pallas, Minerva en Fortuna vindt u alle stof die ook in de tekst- en oefenboeken staat. In Pallas ’16 en Minerva vindt u tevens nog extra oefenstof (Drillster-oefeningen), uitlegvideo’s, audiofragmenten en een online vertaalgereedschap. Middels het docentenaccount is het mogelijk om de vorderingen van de leerlingen te monitoren en feedback te geven op het gemaakte werk.
Heeft u nog geen licenties bij Pallas, Minerva en/ of Fortuna, dan is het mogelijk om tegen een sterk gereduceerd tarief licenties bij ons te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via 088 – 2944 880 of mail naar [email protected]

 

Over de examenbundels Grieks en Latijn:
Het online lesmateriaal bij de examenbundels Grieks en Latijn biedt de leerlingen extra hulp bij het vertalen van de Griekse teksten. Het is een aanvulling op de annotatie in het boek. Het gaat vooral om korte vragen die leerlingen stimuleren na te denken over de manier waarop de zin is opgebouwd. De vragen betreffen onder meer naamvallen, zinsontleding, structuur in hoofd- en bijzinnen, het combineren van woorden, het herkennen van Griekse constructies. Ook worden er structuuranalyses van lastige zinnen aangeboden.

Let op: wanneer de examenbundels zijn aangeschaft via Van Dijk Educatie, Iddink of OsingaDeJong, dan hebben de leerlingen waarschijnlijk al een linkje naar het online lesmateriaal in hun ELO staan. Vraag anders uw ELO-beheerder om een link naar dit materiaal in uw ELO te plaatsen.

Station-online op imac en ipadVia Microsoft Teams bieden wij online ondersteuning of geven een presentatie van de mogelijkheden van ons lesmateriaal. Heeft u vragen over het online werken, neem dan contact met ons op via 088 – 2944 880 of mail naar [email protected]

 

Close
Go top