Exit

De modules van Library 2nd Edition voor jaar 3 zijn beschikbaar. Op dit moment wordt er gewerkt aan de modules voor jaar 4.  Deze zullen voor de start van het nieuwe schooljaar leverbaar zijn. Het arrangement voor de bovenbouw ziet er als volgt uit:

library-bb-2nd-editionIn de modules Make it Work komt de structuur van de modules voor de onderbouw terug. De module voor jaar 3 (Make it Work 1) is alleen omvangrijker en bevat 2 verhaallijnen in plaats van één. Make it Work 2 omvat 1 verhaallijn. Alle vakvaardigheden komen in de modules Make it Work aan bod. Oefenen met de Engelse grammatica is in deze module een belangrijk onderdeel. Daarnaast zijn er modules voor de vakvaardigheden Reading, Writing, Speaking en Listening. Deze concentratie maakt het makkelijker aan de afzonderlijke vakvaardigheden te werken. U kunt zelf de volgorde waarin u de modules aan bod laat komen bepalen.

De modules Make it Work en de modules voor de vakvaardigheden Reading, Writing, Speaking en Listening zijn in twee versies beschikbaar: BK en KGT.

De module Grammar oefent alle grammatica die in de methode aan bod komt. Elk onderwerp komt uitgebreid aan bod. Er kan veel worden geoefend. Het spreekt voor zich dat er ook keuzes gemaakt kunnen worden uit de behandelde grammaticale onderwerpen. De module is bedoeld voor zowel KGT als BK leerlingen.

Proefpakket aanvragen
Vraag nu gratis een proefpakket van Library 2nd Edition bovenbouw aan.

Close
Go top