Exit

Wist u dat:
in Minerva het snel leren werken met authentieke Latijnse teksten centraal staat? De leerlingen krijgen veel begeleiding bij het doorgronden van de grammatica en teksten. Hierdoor wordt er een vloeiende overgang naar de bovenbouwmethode voor LTC gerealiseerd.

Wist u dat:
er op dit moment 66 scholen naar volle tevredenheid met de methode Minerva werken? Hiervan zijn er 29 scholen die licenties voor Minerva-online op de lijst hebben (deels in combinatie met het gedrukte boek). Dat zijn in totaal 2412 leerlingen en 83 docenten die online werken.

Wist u dat:
wij de belangrijkste kenmerken van Minerva voor u in een korte video hebben gezet? Bekijk nu de video over Minerva.

Wist u dat:
onze educatief adviseurs u graag een presentatie geven over de methode? Geef maar aan wat u wilt: een presentatie op school of toch liever via MS Teams? Het kan allemaal. Bel ons op 088 – 2844 880 of stuur ons een e-mail om een afspraak in te plannen.

Wist u dat:
u nu heel eenvoudig tegen een scherp tarief een beoordelingspakket van Minerva kunt aanvragen? Bestel het telefonisch via 088 – 2944 880 of ga naar onze webshop. Een demo-code aanvragen voor Minerva-online kan natuurlijk ook.

Close
Go top