Exit
Alle woordjes van Pallas, Minerva, Station en Library staan nu in het woordjes-oefenprogramma Wozzol!
Bij al onze lesmethodes is woordenschat en het aanleren van woordjes zeer belangrijk. Voor het aanleren van deze woordjes zijn diverse programma’s. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Wozzol.

Het doel van Wozzol is om het woordjes leren in een vreemde taal efficiënter, makkelijker en leuker te maken. Leer zo meer in minder tijd. Wozzol is een adaptief overhoorprogramma. Het overhoort de woordjes die de leerling vandaag moet leren. Niet te veel en niet weinig. Met de app worden de woordjes weer overhoord vlak voordat de leerling ze is vergeten. Zo is het leren niet te moeilijk of te makkelijk, maar wordt het juist uitdagend en nog leuk ook! Lees meer over Wozzol op hun site.

Wozzol heeft een gratis en een betaalde variant. De gratis versie bevat alles wat nodig is om onbeperkt woordjes te leren. Met de betaalde versie zijn er 8 (extra: meerkeuze, schrijven en in gedachten, makkelijk schrijven, nieuw toetsenbord en juiste volgorde) in plaats van 4 (Opschrijven, leren in gedachten, oldskool en één methode van de betaalde variant die wekelijks verschilt) leermethoden en zijn er extra mogelijkheden om de voortgang te bekijken. De betaalde versie kost 14,95 per jaar. Wozzol is te gebruiken als webapplicatie en als app voor Android en IOS.

Onze lesmethodes vind je hier:

Pallas
https://www.wozzol.nl/woordenlijsten/oudgrieks/eisma-pallas
Minerva
https://www.wozzol.nl/woordenlijsten/latijn/eisma-minerva
CE Latijn 2022
https://www.wozzol.nl/woordenlijsten/latijn/27976
CE Grieks 2022
https://www.wozzol.nl/woordenlijsten/oudgrieks/28005
Library
https://www.wozzol.nl/woordenlijsten/engels/eisma-library
Station
https://www.wozzol.nl/woordenlijsten/nederlands/eisma-station 

We zijn op dit moment ook bezig met Wrts om al onze woordenlijsten te actualiseren onder de goedgekeurde woordenlijsten. Zodra dit bekend is, zullen wij u hier verder over informeren.

 

 

Close
Go top