Exit

De online versies van Pallas, Minerva en Fortuna zijn  in een volledig nieuwe vormgeving verschenen. Deze nieuwe omgeving kent een moderne versimpelde schermopzet en werkt intuïtiever.

Klassiek digitaal Laptop tablet smartphone 2

Download nu een korte gebruikersinstructie van de nieuwe leeromgeving van Pallas, Minerva en Fortuna. Het is raadzaam deze bij de hand te hebben bij het verkennen van de nieuwe omgeving. We gaan ervan uit dat een ieder aan de hand van de versimpelde en intuïtieve  schermopzet en de gebruikersinstructie vlot aan de slag kan met de online versies van Minerva, Pallas en Fortuna.

In de online leer-/ werkomgeving vindt u naast de oefeningen uit het Oefenboek van Pallas, Minerva en en Fortuna ook oefeningen via het programma Drillster, net als uitlegfilmpjes van de grammatica (bij Minerva en de Pallas 2015-2016 edities). Wij zullen u via deze site blijven informeren over de ontwikkelingen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de online versies van Pallas, Minerva en Fortuna neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of via 088-2944880.

Heeft u nog geen codes voor komend schooljaar, of wilt u een demo-code ontvangen, neem dan ook contact met ons op via [email protected] of via 088-2944880.

Close
Go top