Exit

Examenbundels 2019 – nu met nieuwe onderdelen

De bundels CE Grieks en CE Latijn 2019 zijn vanaf 5 maart 2018 beschikbaar. Naast het vertrouwde leerlingenboek en docentenboek bieden we voor het CE 2019 ook nieuwe onderdelen bij de bundels aan, zoals een katern met pensumteksten en extra aanvullend online lesmateriaal. Dit materiaal biedt leerlingen extra hulp bij het vertalen van de authentieke teksten. […]

Lees verder

Nieuwe katernen voor GTC en LTC

In de bovenbouw van het gymnasium worden de klassieke literatuur en cultuur behandeld in de vakken GTC en LTC. Hiervoor zijn diverse uitgebreide methodes verkrijgbaar, zoals Palladion en Parnassus van uitgeverij Eisma Edumedia. Speciaal voor docenten die niet het volledige boek van Parnassus dan wel Palladion kunnen/ willen gebruiken, verschijnen nu enkele hoofdstukken uit de […]

Lees verder

Station – enthousiaste auteurs gezocht

Lees verder

Library – enthousiaste auteurs gezocht

Lees verder

Toetsenmaker bij Burgerschap en Levensbeschouwing

Lees verder

Aanvullend materiaal in de online omgeving

Lees verder

Zelftesten en extra opgaven bij Station en Library

Lees verder

Overzicht verbeterde onderdelen in klassiek-online

Naar aanleiding van opmerkingen en wensen van onze gebruikers hebben wij recentelijk verbeteringen doorgevoerd in zowel de leerlingomgeving als docentenomgeving van Pallas/ Minerva/ Fortuna.

Lees verder

Overzicht verbeterde onderdelen in de online omgeving 2017

Naar aanleiding van opmerkingen en wensen van onze gebruikers hebben wij recentelijk verbeteringen doorgevoerd in zowel de leerlingomgeving als docentenomgeving van Library/ Station/ Route 2F.

Lees verder

Station 2e editie jaar 3 gereed

Sinds het nieuwe schooljaar 2017-2018 kan met de nieuwe versie gewerkt worden. In de docentenomgeving worden deze weken onder de button Documenten de bijbehorende bestanden (antwoordmodellen, toetsen et cetera) toegevoegd.

Lees verder

Nieuw: ROUTE Levensbeschouwing, Levenswijs voor mbo niveau 3/4

De module ROUTE Levensbeschouwing, Levenswijs is in te zetten naast de modules van ROUTE Burgerschap en leert de leerling nadenken over levensvragen vanuit diverse invalshoeken.

Lees verder

Een nieuwe website voor ROUTE Loopbaan en Burgerschap

In maart 2017 is onze vernieuwde website www.loopbaanenburgerschap.nl online gegaan. Op deze website kunnen docenten en leerlingen die werken met de methode ROUTE Loopbaan, Burgerschap en Levensbeschouwing de aanvullende opdrachten en toetsen downloaden die horen bij de lesmethode. Deze vernieuwing is ontstaan na overleg met diverse gebruikers en onze auteurs.

Lees verder

Nieuws over de examenbundels CE 2018

De bundels voor het CE Grieks 2018 en CE Latijn 2018 zijn ruim voorradig. Bestel ze nu voor u en uw leerlingen! Lees in dit artikel meer over de belangrijkste ontwikkelingen omtrent de examenbundels

Lees verder

Ontwikkelingen in de online omgeving van Station en Library – zomer 2016

De online omgeving bij Station en Library blijft in ontwikkeling. Samen met onze klanten onderzoeken we waar ontwikkelingen en verbeteringen mogelijk zijn. Hier zijn we onze gebruikers (docenten én leerlingen) erg dankbaar voor. Recentelijk zijn er weer verbeteringen doorgevoerd. Klik hier voor een overzicht van de meest recente verbeterpunten in de online omgeving.

Lees verder

Nieuw: Lingua – Leerboek voor de Latijnse vormleer en syntaxis

In augustus 2016 is onze nieuwe titel Lingua, Leerboek voor de Latijnse vormleer en syntaxis verschenen. Dit is een zeer praktisch leerboek voor de Latijnse grammatica. Het is te gebruiken naast de Eisma-methodes Minerva, Fortuna en Parnassus, het leesboek voor de bovenbouw, maar ook naast de andere gangbare methodes Latijn in Nederland.

Lees verder

Belangrijke informatie over Pallas 1 4e druk – 2e oplage

In augustus 2016 is Pallas 1 4e druk – 2e oplage verschenen. De editie die begin 2015 verscheen is verbeterd en aangevuld naar aanleiding van opmerkingen van onze gebruikers.

Lees verder

Informatie over Library 2nd Edition bovenbouw

De modules van Library 2nd Edition voor jaar 3 zijn beschikbaar. Op dit moment wordt er gewerkt aan de modules voor jaar 4.  Deze zullen voor de start van het nieuwe schooljaar leverbaar zijn. 

Lees verder

Nieuwe vormgeving voor de online versies van Pallas, Minerva en Fortuna

De online versies van Pallas, Minerva en Fortuna zijn  in een volledig nieuwe vormgeving verschenen. Deze nieuwe omgeving kent een moderne versimpelde schermopzet en werkt intuïtiever.

Lees verder

ROUTE Loopbaan en Burgerschap voor mbo niveau 3/4 én niveau 2 – nu compleet

De reeksen voor ROUTE Loopbaan en Burgerschap niveau 3/4 en niveau 2 zijn inmiddels compleet. De delen worden op mbo-opleidingen erg enthousiast ontvangen.  Met een complete leerlijn in gedrukte modules en een schat aan online opdrachten kan de docent zelf het programma arrangeren en de omvang van de taak bepalen. 

Lees verder

Docentenhandleidingen bij Leren op Maat modulair zijn gecompleteerd

Bij Leren op Maat modulair is voor havo/vwo en vmbo een eigen docentenboek aanwezig. In 2011 zijn aan deze twee boeken de handleidingen voor 6 modules Sociale vaardigheden toegevoegd. Dit betrof de handleidingen bij de modules die alleen modulair verkrijgbaar zijn (en dus niet als gedrukt gebonden boek). Begin 2015 hebben we aan het docentenboek vmbo-editie […]

Lees verder
Close
Go top