Exit

Toetsenmaker bij Burgerschap en Levensbeschouwing

Sinds april 2017 is op www.loopbaanenburgerschap.nl de Toetsenmaker* actief. Met deze handige tool kunt u zelf uit alle beschikbare toetsvragen en antwoorden uw eigen toets voor Burgerschap samenstellen. U maakt eerst de keuze voor een domein, hoofdstuk (of thema) en eventueel nog paragraaf, vervolgens kunt zelf kiezen welke vragen u wilt opnemen in de toets. […]

Lees verder
Levensbeschouwing MBO

Nieuw: ROUTE Levensbeschouwing, Levenswijs mbo

De module ROUTE Levensbeschouwing, Levenswijs (MBO Niveau 3/4) is in te zetten naast de modules van ROUTE Burgerschap en leert de leerling nadenken over levensvragen vanuit diverse invalshoeken:

Lees verder

Een nieuwe website voor ROUTE Loopbaan en Burgerschap

In maart 2017 is onze vernieuwde website www.loopbaanenburgerschap.nl online gegaan. Op deze website kunnen docenten en leerlingen die werken met de methode ROUTE Loopbaan, Burgerschap en Levensbeschouwing de aanvullende opdrachten en toetsen downloaden die horen bij de lesmethode. Deze vernieuwing is ontstaan na overleg met diverse gebruikers en onze auteurs.

Lees verder

ROUTE Loopbaan en Burgerschap voor mbo niveau 3/4 én niveau 2 – nu compleet

De reeksen voor ROUTE Loopbaan en Burgerschap niveau 3/4 en niveau 2 zijn inmiddels compleet. De delen worden op mbo-opleidingen erg enthousiast ontvangen.  Met een complete leerlijn in gedrukte modules en een schat aan online opdrachten kan de docent zelf het programma arrangeren en de omvang van de taak bepalen. 

Lees verder
Close
Go top