Exit

In de online leerlingomgeving van Station, Library en Route 2F vindt u bovenaan uw scherm een nieuwe button “Meldpunt”. Hiermee kunt u op elk gewenst moment feedback aan ons geven. Denk aan ideeën of tips ter verbetering van de digitale methode, of een bericht wanneer volgens u een antwoord niet juist gerekend wordt enzovoort. Vul uw feedback in het scherm zo duidelijk mogelijk in (wij kunnen automatisch zien vanuit welke module en welke vraag u een bericht stuurt), des te sneller kunnen wij actie ondernemen.

In de online docentenomgeving bij Station, Library en Route 2F vindt u bovenaan het scherm een nieuwe button “Tip voor de uitgever”. Met deze button kunt u op elk gewenst moment feedback aan ons geven. Ook wanneer u op klas- of leerlingniveau opgaven beoordeelt en hierbij suggesties voor ons heeft, dan kunt u ons vanuit deze schermen een melding sturen. De button “Tip voor de uitgever” bevindt zich dan rechts in het midden van het pop-up scherm.
Wij zullen uw opmerking(en) dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Ook hebben we op verzoek van onze gebruikers bij de opdrachten in de leerlingomgeving een nieuwe knop toegevoegd, waarmee de opdracht te printen is. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij het aanleggen van een dossier. De werking is heel eenvoudig: klik op de button en selecteer vervolgens uw printer en geef opdracht tot printen.

Met hulp van u en uw leerlingen kunnen we de digitale versies van Station, Library en Route 2F blijven doorontwikkelen en verbeteren.
Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe ontwikkelingen, of heeft u nog geen eigen docentenaccount voor de digitale methode, laat het ons weten via 088-2944880 of stuur een e-mail naar [email protected]

Close
Go top