Exit

Naar aanleiding van opmerkingen en wensen van onze gebruikers hebben wij recentelijk verbeteringen doorgevoerd in zowel de leerlingomgeving als docentenomgeving van Pallas/ Minerva/ Fortuna.

Leerlingomgeving
* Feedback van docenten terugzien

Het was voor leerlingen niet duidelijk wanneer er feedback op een opdracht gegeven was door de docent. Nu ziet de leerling na inloggen aan de rechterzijde van zijn scherm bovenaan bij de buttons Oefenen en Extra nog een nieuwe button Feedback met een cijfer erachter. Als de leerling hierop klikt, ziet hij dat de docent een opdracht heeft beoordeeld, om welke opdracht het gaat en is er de mogelijkheid om in één keer door de klikken naar de opdracht om de feedback te lezen en waar nodig de opdracht aan te passen.

* Aanvullen Grieks toetsenbord
Op verzoek van meerdere docenten is het Griekse toetsenbordje van de leerlingomgeving aangevuld met onder meer de Circumflexus en Dativus bij Omega.

Docentenomgeving
* Grieks Toetsenbord in de docentenomgeving
Het is vanaf nu mogelijk om met behulp van Griekse tekens feedback te geven in de docentenomgeving.

* Melding nakijken
Het was voor de docent soms niet duidelijk waar er nog na te kijken opdrachten waren voor de docenten. De docent ziet nu onder de button beoordelen per klas het aantal opdrachten die nog na te kijken zijn. Bij het doorklikken op de klas/ leerling wordt nu snel duidelijk waar er na te kijken opdrachten zijn.

* Activeren extra opdrachten
Via de button “Eigen materiaal” kan de docent eigen foto’s/ video’s/ opdrachten et cetera toevoegen. Er werd nog wel eens vergeten om dit materiaal te activeren bij klassen naar keuze. Na het toevoegen van eigen materiaal komt nu een melding om de docent hieraan te herinneren.

* Klassenindeling aanpassen
In de docentenomgeving is een button Klassen toegevoegd (2e button van links). Via deze button krijgt de docent het overzicht van de diverse klassen binnen zijn/ haar account en welke leerlingen er in de klas zitten. Het is met deze button ook mogelijk om leerlingen naar een andere klas te verplaatsen.

Heeft u voor ons nog ideeën waarmee wij de leerlingomgeving of docentenomgeving van Pallas/Minerva/ Fortuna kunnen verbeteren? Laat het ons weten via [email protected] of bel naar 088 – 2944 880.

Close
Go top