Exit

Een speerpunt van de methode is Station-online. Station-online is een interactieve leeromgeving met alle stof uit de gedrukte boekjes aangevuld met audio, video, zelftesten en extra adaptieve opdrachten.

Middels de uitgebreide online-docentenaccount kun je als docent de resultaten van de leerling bekijken, voorzien van feedback en bepalen welke oefeningen door het systeem, dan wel de leerling zelf worden nagekeken en welke oefeningen door de docent worden nagekeken.

Je hebt altijd inzicht in de voortgang en resultaten van de leerlingen. Als een leerling een onderdeel nog niet voldoende beheerst zijn er extra opgaven beschikbaar om de stof te oefenen.

Station-online is kosteloos bij aanschaf van de gedrukte boekjes. Als een school ervoor kiest om alleen online te werken, dan is dit zelfs 20% goedkoper!

Op basis van feedback en wensen van onze gebruikers, zowel de docent als leerling, passen wij regelmatig de online omgeving aan.

Klik hier voor meer informatie over de methode Station.

Onze educatief adviseurs helpen u graag

Wilt u meer informatie over de online-omgeving of over de methode Station in het algemeen, neem dan contact op met een van onze educatief adviseurs uit uw regio. Zij helpen u graag verder.

Close
Go top