Exit

Met het lesmateriaal voor Grieks, Latijn, Nederlands en Engels van Eisma Edumedia beschikt u over flexibel lesmateriaal, dat zowel in gedrukt als online ingezet kan worden. Een combinatie van gedrukt en online lesmateriaal is ook mogelijk. Met ons materiaal voor de vakken Nederlands en Engels is het zelfs heel eenvoudig om te schakelen tussen de verschillende niveaus. Lees hieronder meer over de mogelijkheden:

Klassieke Talen
Bij Pallas, Minerva en Fortuna is het mogelijk om zelf uw ideale mix tussen online lesmateriaal en gedrukte boeken te maken. Kies voor de volledig gedrukte boeken, het combipakket (oefenboek + licentie) of een licentie (zonder boeken). Dit pakket kunt u per klas, dan wel per leerling aanpassen. Het is maar net wat bij de situatie past. De online versie bevat het volledige gedrukte boek (leren en werken in één digitale omgeving) met nog veel aanvullingen, als een online vertaalgereedschap en bij Pallas ’16 en Minerva nog audiofragmenten, uitlegfilmpjes én veel extra oefenstof middels Drillster. Bij de examenboeken Grieks en Latijn bieden we sinds een aantal jaren veel extra digitaal materiaal, wat gezien wordt als een ware verrijking!

U heeft dus met de combipakketten de beschikking over een “All-in principe”: u ontvangt de gedrukte oefenboeken en krijgt de digitale variant met vele extra’s erbij. U kunt dus heel eenvoudig bepalen welke onderdelen ingezet worden en op welke wijze u dat gaat doen (gedrukt of online). We adviseren u hier ook graag over.

Voor de docent:
De docent heeft de beschikking over een uitgebreid leerlingvolgsysteem. De omgeving werkt volgens het systeem van gepersonaliseerd leren: De docent kan zelf kiezen welke lessen er voor de leerling/ klas vrijgezet worden en welke vragen zelf nagekeken mogen worden door de leerling. Het is dus mogelijk om per klas of leerling een aparte leerroute te maken.  De docent kan middels statusoverzichten de scores per klas/ leerling bekijken. Hij krijgt hierbij inzicht in de vorderingen per les en per vraag en kan hierop feedback geven aan de leerling. De docent heeft ook de mogelijkheid om eigen lesmateriaal (vragen, opdrachten, foto’s en video’s) toe te voegen aan de bestaande omgeving. Zo kan hij het lesmateriaal nog meer laten aansluiten op de actualiteit.

Wilt u een kijkje nemen? Klik hieronder op de linkjes en bekijk in Youtube korte filmpjes over onze online methodes.
Leerlingomgeving Klassieke talen
Docentenomgeving Klassieke talen

Moderne Talen
Ook bij Station (Nederlands) en Library (Engels) kunt u zelf uw ideale mix tussen online lesmateriaal en gedrukte boeken samenstellen. Station en Library zijn verkrijgbaar voor vmbo-BK en vmbo-KGT. Bij het bestellen van de gedrukte modules (les- en werkboek in één) krijgt u de licentie voor de online variant er gratis bij. Het is ook mogelijk om de licenties voor de online variant los te bestellen, dus zonder de gedrukte boeken. De online versie bevat de inhoud van de gedrukte modules met nog veel aanvullingen, als audio- en videofragmenten, zelftesten (diagnostische toetsen) met extra oefenmateriaal (herhalend en verdiepend) en er wordt gewerkt aan uitlegfilmpjes bij de lastige grammatica-onderdelen.

Wanneer u via de (school)boekhandel bestelt, dan worden de licenties voor het bestelde niveau vrijgezet via de edu-ix koppeling. We kunnen op uw verzoek voor een leerling/ klas kosteloos ook een niveau hoger of lager beschikbaar zetten. Dat gaat heel eenvoudig door ons een mailtje te sturen of te bellen met 088-2944880.

U heeft dus bij Station en Library de beschikking over een “All-in principe”: De online variant met vele extra’s zit bij de prijs van de leerwerkboeken in! Station en Library voldoen daarmee aan het LiFo-model. U kunt dus heel eenvoudig bepalen welke onderdelen ingezet worden en op welke wijze u dat gaat doen (gedrukt of online).  We adviseren u hier ook graag over, door samen met u na te denken over uw PTO/ PTA (we hebben enkele basisbestanden voor u, maar maken ook graag samen met u maatwerk).

Voor de docent:
De docent heeft de beschikking over een uitgebreid leerlingvolgsysteem. De omgeving werkt volgens het systeem van gepersonaliseerd leren: De docent kan zelf kiezen welke module(s) er voor de leerling/ klas vrijgezet worden en welke onderdelen zelf nagekeken mogen worden door de leerling. Het is dus mogelijk om per klas of leerling een aparte leerroute te maken. De docent kan middels statusoverzichten de scores per klas/ leerling bekijken. Hij krijgt hierbij inzicht in de vorderingen per module en per vraag en kan hierop feedback geven aan de leerling.

Advies en ondersteuning
Wilt u meer weten over de flexibele mogelijkheden die wij bij Eisma Edumedia te bieden hebben? Onze educatief adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden toe te lichten!

Maurits Ypma
Postcodegebieden: 2900-3399, 3900-7299, 7900 – 8299
Telefoon: 088 – 2944 887 en 06 – 3805 7132
E-mail: [email protected]

Marian Danen
Postcodegebieden: 2900-3399, 3900-7299, 7900 – 8299
Telefoon: 088 – 2944 880 en 06 – 4992 1971
E-mail: [email protected]

Close
Go top