Eisma Edumedia

Eisma Media Groep

Eisma Edumedia maakt deel uit van de Eisma Media Groep. De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige informatie en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 125 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België).

Advies en ondersteuning

Vanuit Eisma Edumedia ondersteunen we schoolleiders, docenten en mentoren. Onze educatief adviseurs zitten graag met u om tafel om met u mee te denken over het gebruik van een methode voor klassieke en moderne talen, het werken met een digitale lesmethode, de invoering van Loopbaan en Burgerschap,het opzetten van vaardighedenonderwijs et cetera. Daarnaast laten ze u graag de mogelijkheden de diverse methodes zien. Dit kan in een vrijblijvend informeel gesprek, maar een uitgebreide presentatie behoort ook tot de mogelijkheden. Deze presentaties geven we indien gewenst ook online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

U kunt vrijblijvend een beroep doen op onze adviseurs Anne Brink en Marian Danen.

Anne Brink
Grieks en Latijn
Telefoon: 088 – 2944 881 en 06 – 10 656 788
E-mail: [email protected]

Marian Danen
Engels en Nederlands
Telefoon: 088 – 2944 880 en 06 – 49 921 971
E-mail: [email protected]

Het vaste team van Eisma Edumedia wordt gevormd door:
Peter Feenstra, Michèle-Anne Droste, Marian Danen,  Anne Brink, Esther van den Bosch, Haayo van der Ploeg, Karin de Boer en een grote groep auteurs en opmakers.

Heeft u vragen of opmerkingen over de online omgeving van Pallas, Minerva, Fortuna, Station of Library, stuur dan een mail naar [email protected]. U kunt hier ook eventuele storingen melden.

Algemene leveringsvoorwaarden

Eisma Edumedia bv is aangesloten bij de Koninklijke Vereniging ter bevordering van de belangen des Boekhandels (KVB). Hiermee onderschrijft Eisma Edumedia het Reglement Handelsverkeer, waarin afspraken ten aanzien van het prijsbeleid van boeken zijn vastgelegd.

Wij streven ernaar om uw bestelling, indien voorradig, binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen (afhankelijk van de bezorgsnelheid van PostNL).

U kunt onze leveringsvoorwaarden hier downloaden.

Verzend- & handlingskosten

Voor uw bestelling wordt een bedrag van € 4,75 aan verzend- en handlingskosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte van uw bestelling (verzendtarieven buiten Nederland op aanvraag via 088 – 2944 880 of via [email protected]).

Docentenkorting

Als u als docent lesmateriaal bestelt voor beoordeling of eigen gebruik, heeft u recht op 50% korting op het leerlingenmateriaal. Vul bij het bestellen de code DOCENT50 in en u ontvangt automatisch 50% korting op het lesmateriaal (wij controleren of u daadwerkelijk als docent bekend bent).

Deze korting geldt niet voor docentenhandleidingen en ander ondersteunend materiaal, zoals woordenboeken en woordenlijsten.

Docentenhandleidingen en levering codes aan particulieren

Beleid rond levering van docentenhandleidingen:

  • Docentenhandleidingen worden alleen geleverd aan docenten (wellicht ten overvloede: docentenhandleidingen Klassieke talen worden alleen uitgeleverd aan docenten Klassieke talen);
  • Docenten kunnen alleen docentenhandleidingen bestellen op het schooladres;
  • Uitzondering hierop is levering in vakanties, hierbij wordt gecontroleerd of de besteller ook bij Eisma bekend is als docent;
  • Docentenhandleidingen worden niet geleverd aan boekhandels om te voorkomen dat leerlingen daar gaan bestellen;
  • Docentenhandleidingen worden niet geleverd aan het Centraal Boekhuis, om te voorkomen dat de handleidingen worden verkocht via webshops, anders dan eisma.nl/edumedia.

Beleid rondom verspreiden codes van de digitale versie van Pallas, Minerva en Fortuna aan particulieren:

  • Particulieren kunnen bij ons codes voor Emma Klassiek bestellen. Standaard wordt er een code geleverd waarbij het onderdeel “nakijken” is uitgeschakeld. Dit onderdeel kan aangezet worden, na overleg met de directie/docenten van de school waar de lessen worden gevolgd.
    Dit doen wij om te voorkomen dat leerlingen in het bezit komen van antwoordmodellen, zonder toestemming van de scholen/docenten.

Privacyreglement rondom digitale leermiddelen

Eisma Edumedia bv conformeert zich aan de ‘Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy – Leermiddelen en Toetsen’. Lees ons Privacy reglement rondom digitale leermiddelen.

Beschikbaarheidsgarantie online leerplatform

Op de beschikbaarheid van uw server bieden Eisma Edumedia en hostingprovider een beschikbaarheidsgarantie van 99,98% op de beschikbaarheid van het online leerplatform Emma.
Als Emma offline is, streven wij er naar om het leerplatform binnen 60 minuten weer online te krijgen, vanaf het moment dat de eerste melding bij Eisma binnenkomt. Dit geldt overigens alleen tijdens kantooruren.

Volg ons ook op Social Media