Nieuw: Palladion-online

Wellicht kent u de online versies al van Minerva, Pallas én Fortuna. Op veler verzoek worden de boeken van Palladion voor GTC ook volledig online beschikbaar gesteld in ons eigen platform EMMA. Deze zullen vanaf het schooljaar 2021-2022 operationeel zijn. U kunt ze nu alvast op de boekenlijst zetten. De bestelgegevens vindt u verderop in dit artikel.

De voordelen van Palladion-online:

  • Alle teksten, annotaties, afbeeldingen en oefeningen komen terug
  • Leren en werken in één omgeving
  • Een vertaalgereedschap om de teksten beter te kunnen doorgronden
  • De mogelijkheid tot het zelf nakijken van de oefeningen (dit kan ook uitgezet worden)
  • Teksten van Pallas 3 (2e druk) die niet in de boeken van Palladion zijn opgenomen, zijn in deze online omgeving beschikbaar als apart hoofdstuk.
  • Voor de docent is er een uitgebreid online leerlingvolgsysteem om persoonlijke leerroutes samen te kunnen stellen en om de vorderingen van de leerlingen bij te houden

Bestelgegevens voor uw boekenlijst
Palladion-online
EAN: 978-94-6364-054-1
Prijs: € 19,25

Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de boekenlijst en ondersteunen u met informatie over onze leergangen, digitaal lesmateriaal, grammaticaboeken of benodigde ISBN’s/ EAN’s. Twijfelt u of u de juiste boeken, oefenboeken of licenties bestelt, laat het ons weten. Onze adviseurs kijken graag met u mee voordat u de boekenlijst doorstuurt. Wanneer er ondersteuning gewenst is omtrent de inzet van boeken of wanneer er didactische vragen zijn, dan komen zij ook graag met één van onze auteurs langs bij u op school. Een gesprek via MS Teams is ook mogelijk, als dat u beter uitkomt.

Maak snel een afspraak via 088 – 2944 880 of stuur ons een e-mail.

Deel op