Exit

Mijn naam is Anne Brink en ik ben sinds kort werkzaam bij Eisma Edumedia als educatief adviseur klassieke talen. Ik heb Griekse en Latijnse taal en cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarna de master Oudheidstudies voltooid aan de Rijksuniversiteit Groningen

Als invulling van de keuzeruimte van mijn bachelor heb ik enkele maanden stagegelopen op een middelbare school, daarnaast heb ik tijdens mijn master stagegelopen bij het coördinaat van het onderzoeksproject Anchoring Innovation. Ook ben ik op andere manieren, zoals door het geven van bijles of het (mee)schrijven aan educatief materiaal, betrokken geweest bij het onderwijs der klassieken.

Ik kijk ernaar uit om het inzicht dat ik heb vergaard in het GLTC onderwijs en de communicatieve vaardigheden die ik in de loop der jaren heb opgedaan, in te kunnen zetten bij het geven van advies over onze lesmethoden.

Voor klassieke talen zal ik als educatief adviseur de taken van Maurits Ypma en Marian Danen overnemen. Heeft u interesse in onze lesmethoden, heeft u vragen of wilt u een keer kennismaken; aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

U kunt mij telefonisch bereiken op 06 – 10 656 788 of via mail: [email protected]

Close
Go top