Exit

In de online leerlingomgeving van Station 2e editie en Library 2nd Edition vindt u in elke module Zelftesten en Extra opgaven.

Deze dienen als voorbereiding op een toets. De leerling kan zichzelf zo controleren. Als een leerling de zelftest onvoldoende maakt, kan hij extra oefenen met het onderwerp voor hij verder gaat met het volgende onderdeel. Is de score nog beneden de maat, dan kan de leerling verder oefenen met het betreffende onderwerp. Daarbij krijgt hij ook de theorie nog een keer aangeboden. Dit oefenen kan allemaal digitaal plaatsvinden. De leerling heeft hierbij de module niet nodig. 

In de online omgeving zijn de Zelftest en bijbehorende Extra opgaven te vinden onder de button met het vraagteken en plusje in de onderste menubalk. Bij sommige modules vindt u deze helemaal aan het einde van een module, maar in sommige gevallen ook aan het einde van elk onderdeel/ perron.

Voor de leerlingen die geen gebruik maken van de digitale omgeving zijn de Zelftest en Extra Opgaven ook beschikbaar als PDF die de docent kan printen. Deze bestanden vindt u in de docentenomgeving onder de button Documenten (kies dan voor de gewenste module en daar vindt u de bestanden onder het tabblad Zelftest/ Extra).

Wilt u een demo-code om te kijken of het werken met de digitale versie iets voor u is, stuur ons dan een e-mail en u ontvangt vrijblijvend een code.

Close
Go top